Autor Wątek: Czy jest jakieś rozwiązanie?  (Przeczytany 17 razy)

kreoto

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja +0/-0
Czy jest jakieś rozwiązanie?
« dnia: Styczeń 17, 2026, 03:16:12 »
Witam serdecznie! Potrzebuję porady - prowadzę małą firmę IT i mamy coraz więcej klientów z Niemiec. Problem w tym, że dzwonią na nasz polski numer i widzę, że dla nich to spore koszty. Chciałbym mieć niemiecki numer telefonu, ale nie stać mnie na otwieranie tam biura. Czy jest jakieś rozwiązanie?

crowodo

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja +0/-0
Odp: Czy jest jakieś rozwiązanie?
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 17, 2026, 03:25:10 »
Dzień dobry! Idealnym rozwiązaniem w Pańskiej sytuacji będzie numer wirtualny dla Niemiec. To nowoczesna usługa, która pozwala mieć niemiecki numer bez fizycznej obecności w tym kraju. Ja sam korzystam z takiej opcji od półtora roku i jestem bardzo zadowolony. Wszystkie połączenia z niemieckiego numeru przekierowuję na mój polski telefon przez internet, a klienci z Niemiec płacą tylko za rozmowę lokalną. Jakość połączeń jest naprawdę świetna. Szczegółowe informacje o tej usłudze można znaleźć tutaj: https://www.hottelecom.net/pl/virtual-number-of-germany.html - tam jest wszystko opisane, cennik, sposób aktywacji i dodatkowe funkcje. Koszt miesięczny to naprawdę niewielka kwota w porównaniu z korzyściami, jakie przynosi.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum
hejtforum dogworld oceana obliviate-forum wolf-time